Between Facebook for Nokia vs Facebook for Android vs Facebook for Iphone

March 8, 2011 by PetuaTerbaik · 1 Comment
Filed under: Handphone, Nokia 

vs

Dear all, i would to share, after rest for so long i realised the mobile phone technology is growing like a mushroom.

So if you want to ask about which one facebook app is better in Nokia, Android, Iphone ? I would like to suggest you should take Android or Iphone. Why? It’s Look like Nokia doesn’t care about the Facebook App.

The facebook need sound + notification when people wall us, tagged us and etc and chat that was missing.. Please feedback me, coz if OVI or Nokia don’t do something about this, we assume that OVI or Nokia does not care about Updating Application. The Nokia just only want to sell new phone only! without caring the apps ! :( We waited about 1 year for Nokia to update. But there no update! So Pity Nokia….

Incoming search terms:

  • kelebihan NOKIA N8 (26)
  • how to check nokia original (16)
  • macam mana nak tahu samsung original (16)
  • cara nak tahu handphone original (10)
  • macam mana nak tahu handphone samsung original (10)
  • samsung stickers ori (8)
  • beza ap set dengan ori (8)
  • macam mana nak tau blackberry original (8)
  • kelebihan nokia (8)
  • how to check nokia n8 original (8)
  • how to know nokia original set (8)
  • how to know original nokia n8 (6)
  • blackberry ap set beza original (6)
  • how to know nokia n8 original (6)
  • harga nokia n8 malaysia (6)
  • sara nak tengok samsung s2 original (6)
  • nokia original check (6)
  • ori sticker (6)
  • macam mana nak check handphone ori? (6)
  • nak tengok handphone ori (6)

Zitron vs Avaxx vs AP phone

November 18, 2010 by PetuaTerbaik · 7 Comments
Filed under: Handphone, Nokia 

yang mana satu ni ? nak beli Ori set ke AP set ?



Yes, kami di sini memilih Ori Set !! Apa yang u all perlu tahu sebelum membeli handset baru Nokia u all?  Ya, Hari ini we all hendak share dengan you all, petua membeli handset atau handphone original iaitu Zitron dan Avaxx termasuklah AP (Approved Permit) punya handset. So lihatlah maklumat di bawah.


Zitron/Avaxx

– both are the authorized Nokia distributors in Malaysia.
– if your phone has Zitron/Avaxx warranty, u can service your phone at nay Nokia Priority Center(NPC).
– they are giving 1 year warranty for the full set including charger, battery, handsfree..etc.
-they are using geniune parts to repair your phones.

AP (Approved Permit)
- Approval Products
– mainly imported from oversea and sell it to the consumers.
– there are many AP set warranty by companies such as Final Choice, Nefion…etc
– AP companies are giving 1 year warranty for the phone and 1 month for the accesories like charger, battery, handsfree etc.
– u must bring your phone back to the place u bought the phone, if the phone has any problem.
– AP set owners can bring your phone to any NPC, but u need to pay around RM30 for checking.

Others ( Ni pembekal original untuk brand handphone lain)
– O’connors or CSL is AP distributor.
– Motorola main authorized distributor is Satellite Technics.
– First Mobile Group (FMG) is the main distributor of Samsung phones.
– FMG is giving 18 months warranty.
– Sony Ericsson authorized distributors are T-Choice and Midland.
– Siemens authorized distributors are Zitron and FMG.

How to check Zitron/Avaxx or AP set

– take out the handphone case and battery
– if there’s Zitron/Avaxx hologram sticker, it’s original set.
– if there’s Final Choice hologram sticker, it’s AP set.
– original battery charger has Nokia and Zitron/Avaxx hologram stickers.
– press *#06# to check the hp serial number (IMEI).
– compare it with the serial number written on package box sticker.
– for original set, both serial numbers are the same.

So, right now mesti u all dah tahu kan macam mana nak cari handphone?? Kalau tak faham jugak boleh komen di sini.

Incoming search terms:

  • zitron (525)
  • avaxx vs zitron (274)
  • zitron malaysia (170)
  • zitron vs avaxx (125)
  • macam mana nak tau blackberry original (120)
  • zitron warranty (119)
  • ap phone (116)
  • cara nak tahu sony xperia original (108)
  • avaxx malaysia (106)
  • ap set vs ori set (92)
  • AVAXX (80)
  • iphone 5 ap set (76)
  • handset ap (70)
  • how to check ap or original phone (70)
  • macam mana nak tahu handphone ori ke tak (70)
  • how to know sony ericsson original set (68)
  • macam mana nak tau sony ericsson original (64)
  • ap set (60)
  • macam mana nak tahu blackberry original (60)
  • ap set vs original set (58)

Kelebihan Nokia N8 USB on the go! Wow!

November 16, 2010 by PetuaTerbaik · Leave a Comment
Filed under: Handphone, Nokia 


Hai u all, kami datang lagi.. ya hari ni kita nak tengok kelebihan Nokia N8… Wow… dengan sekali pandang je boleh terpikat la… Nokia N8? apa yg bestnya?
kalau u all nak tahu Nokia N8 ni ada fungsi USB on the go… Woww… apa tu? senang cam gini… kite cocok usb pendrive kita dia terus leh detect… dan kita
boleh copy file terus masuk ke Nokia N8.
So apa lagi u all tengok video di bawah ni. Mana tahu you all ada duit nak beli N8… Harga Nokia N8 pun dalam sekitar RM 1600 macam gitulah.. Kalau u all ada harga yang lebih baik sila tinggalkan komen di bawah… takkan baca je kot ye?

Incoming search terms:

  • kelebihan nokia n8 (580)
  • kelebihan n8 (192)
  • keistimewaan nokia n8 (173)
  • nokia n8 function (88)
  • kebaikan nokia n8 (64)
  • function nokia N8 (42)
  • Keunggulan Nokia n8 (38)
  • nokia n8 kelebihan (32)
  • N8 function (30)
  • apa kelebihan nokia n8 (28)
  • keistimewaan n8 (28)
  • Kelebihan usb on the go (22)
  • function of nokia n8 (18)
  • kelebihan n8 nokia (16)
  • N8function (14)
  • kebaikan nokia (12)
  • keunggulan N8 (10)
  • n8 kelebihan (8)
  • kelebihan nokia (8)
  • Harga Usb on the go (8)

Next Page »

Images hosting provided by ImageShack Via ImageShack Migration plugin

Desclaimer : This website and the Materials are provided "as is" and "as available", without warranty of any kind, implied, express or statutory. Petua Terbaik or PetuaTerbaik.kaer-media.org shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information or Materials obtained from this website. We are also not hosting the material, the material we get are only link from other site. Penafian : Petua Terbaik tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Kami juga tidak membekalkan bahan di server kami, bahan yang kami dapat adalah pautan dari web yang lain.
This site is protected by WP-CopyRightPro