About

Salam perkenalan kepada peminat – peminat Blog.

Amalan dan cara kehidupan zaman moden masa kini, banyak mempengaruhi sesetengah antara kita untuk melupakan amalan dan cara orang- orang lama mengamalkan petua turun-temurun dalam kehidupan seharian.  Kebanyakan amalan petua dari nenek moyang ini memang sangat berkesan, contoh amalan berpantang selepas bersalin, amalan penjagaan rambut, kulit dan seluruh badan. Semua bergantung kepada kita untuk mengamalkan nya atau tidak.

Disini saya ingin berkongsi Petua dan Tips Turun-temurun yang saya perolehi dari hasil carian dan amalan sendiri yang di ajar oleh ibu bapa saya kepada semua peminat amalan petua secara tradisional ini.

Di harapkan blog ini dapat memberi manfaat kepada semua pembaca.

Selamat Membaca dari saya.

Images hosting provided by ImageShack Via ImageShack Migration plugin

Desclaimer : This website and the Materials are provided "as is" and "as available", without warranty of any kind, implied, express or statutory. Petua Terbaik or PetuaTerbaik.kaer-media.org shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information or Materials obtained from this website. We are also not hosting the material, the material we get are only link from other site. Penafian : Petua Terbaik tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Kami juga tidak membekalkan bahan di server kami, bahan yang kami dapat adalah pautan dari web yang lain.
This site is protected by WP-CopyRightPro