pejabat Amanah Saham Nasional Berhad Johor Bahru (ASB)

August 29, 2011 by PetuaTerbaik
Filed under: Uncategorized 

Wah raya nak dekat dah… U’olss nak keluarkan duit ASB ? untung ke ASB tu? Tepuk dada tanya selera sama ada hendak buat ASB Loan atau nak masuk duit hari-hari… terpulanglah…. Jadi sekarang ni bagi yang tinggal di Johor Bahru, you all mesti ada urusan hendak pergi ke ASB kan? Sebenarnya ASB boleh dikeluarkan di pejabat POS atau cawangan seperti Maybank, RHB dan bank-bank yang lain. Jadi sekarang ni kita hendak bincang masalah mesti you all nak tahu di mana terletaknya pejabat amanah saham nasional berhad johor bahru (ASB). Masya’Allah agak susahlah nak cari. Akhirnya dapat juga peta lokasi untuk ke sana. Saya rasa untuk tukar waris ASB boleh dibuat di sana. U’olss ni hadiah raya ye… kalau jarang berjalan memang tak tahu di mana bangunan ASB Johor Bahru ni….

JOHOR
Amanah Saham Nasional Berhad
No. 49 Bangunan Tabung Haji
Jalan Segget
80000 Johor Bahru
Johor
Phone: 07-2240077 & 07-2272277
Fax: 07-2232533

ni peta ibu pejabat ASB Johor Bahru

Incoming search terms:

  • asb johor bahru (358)
  • asb johor (341)
  • pejabat asb johor bahru (204)
  • alamat asb johor bahru (180)
  • pejabat asb johor (146)
  • pejabat asnb johor bahru (116)
  • cawangan asb (100)
  • asnb johor (96)
  • asb jb (84)
  • pejabat asnb johor (78)
  • cawangan asb johor bahru (72)
  • asnb cawangan johor (72)
  • bangunan asb johor bahru (68)
  • asnb johor bahru (66)
  • asb di johor bahru (58)
  • cawangan asb di johor bahru (54)
  • amanah saham johor (52)
  • cawangan asb johor (52)
  • asb cawangan johor (52)
  • ASB cawangan johor bahru (50)

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!





*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

 

You might also like :

Nurfifin Chicken Chop, Larkin Bomba, Johor Bahru, Malaysia Location...
Kedai Handphone Nokia Original Zitron Avaxx Johor Bahru Salam Sejahtera,...
Cheapest Hotel Near Legoland Malaysia to rent ! Hye u all do...

Images hosting provided by ImageShack Via ImageShack Migration plugin

Desclaimer : This website and the Materials are provided "as is" and "as available", without warranty of any kind, implied, express or statutory. Petua Terbaik or PetuaTerbaik.kaer-media.org shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information or Materials obtained from this website. We are also not hosting the material, the material we get are only link from other site. Penafian : Petua Terbaik tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini. Kami juga tidak membekalkan bahan di server kami, bahan yang kami dapat adalah pautan dari web yang lain.
This site is protected by WP-CopyRightPro